Paul de Sombreff Schrijver/publicist

Verleden
Paul heeft het moeilijke vak dat schrijven heet zelf moeten leren en werd daarin met raad en daad bijgestaan door collega’s en andere critici. Hij is op latere leeftijd gaan schrijven en voelde zich thuis en vrij in fictie verbonden met werkelijkheid. Zijn eersteling ‘Suspended Hero’ probeerde hij via een agent op de Engelstalige markt te brengen. Zijn tweede boek ‘Onsterfelijk’ verscheen in 2001 op de Nederlandse markt en de eerste oplage was snel uitverkocht. Helaas hield zijn kleine uitgever er mee op zodat een tweede oplage niet werd gedrukt. Maar Paul zette door en bleef schrijven.

Heden
Zijn derde boek de “Comtesse” is overal (on demand of als E-book) te verkrijgen (ISBNnr 9789491472046).  Voor die tijd had Paul de Sombreff op een onorthodoxe wijze de publiciteit gezocht en zijn ‘Onsterfelijk’ in een feuilletonvorm op het internet gepubliceerd. Dat heeft vele honderden, wekelijkse lezers aangetrokken en dit en de onverwachte maar hartverwarmende reacties hebben hem toen doen besluiten om een nieuwe, Nederlandstalige roman via internet te publiceren en die is inmiddels afgesloten. “Kreunend gras” was weer een succes op internet.

Zijn nieuwste boek: “Droomreiziger” is een verhalenbundel. Maandelijks publiceert Paul een verhaal dat met sfeerfoto’s geïllustreerd wordt door Antoine.
Gratis te downloaden voor privé gebruik.

Toekomst
De toekomst is nog ongewis. Paul blijft schrijven en is bezig met een nieuwe thriller.